КОМАРСЬКА СІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Волноваський район Донецької області

На часі – створення громадських організацій на теренах Комарської громади

Дата: 12.08.2021 10:07
Кількість переглядів: 886

Фото без опису

11 серпня 2021 року в приміщенні СБК с. Комар відбулися збори представників громади, де обговорювалося питання створення громадської організації «Ветеран» Комарської територіальної громади.

Наразі турботою про ветеранів і пенсіонерів, які мешкають в населених пунктах  на території новоствореної Комарської громади, опікується ГО «Великоновосілківська районна рада ветеранів».  Але у зв’язку з процесами децентралізації і утворенням на території колишнього Великоновосілківського району трьох спроможних громад – Комарської, Старомлинівської,  Великоновосілківської  –  постала доцільність утворення на території Комарської громади самостійної громадської організації, яка буде опікуватися безпосередньо справами та інтересами пенсіонерів і ветеранів – мешканців Комарської громади. 

Дискусія видалася гарячою: під час обговорення учасники зборів – представники декількох населених пунктів громади – висловили думки діаметрально протилежні, але більшість присутніх підтримали аргументи ініціативної групи щодо необхідності створення ветеранської організації в Комарській громаді з подальшим винесенням зазначеного питання на розгляд депутатів Комарської сільської ради.  

При цьому прозвучала думка щодо необхідності винесення питання створення ветеранської організації Комарської громади на громадські обговорення.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь