КОМАРСЬКА СІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Волноваський район Донецької області

Відбулась сесія Комарської сільської ради

Дата: 06.09.2021 17:06
Кількість переглядів: 858

6 вересня 2021 року відбулась XII сесія  VIII скликання Комарської сільської ради.

Сесія пройшла конструктивно, було прийнято багато важливих для громади рішень. Цьому передувала злагоджена робота виконавчого комітету та депутатського корпусу, на засіданнях постійних комісій було розглянуто проєкти рішень, попередньо внесених до проєкту порядку денного.

На сесії погоджено звіт про виконання бюджету за I півріччя 2021 року, внесено зміни до Програми ( Плану) соціально-економічного розвитку та до бюджету Комарської сільської ради на 2021 рік.

Прийняті рішення про створення низки дорадчо-консультативних органів, що діють на громадських засадах: зокрема, затверджені положення про Координаційну раду з питань формування екологічної мережі, Координаційну раду з питань національно-патріотичного виховання, раду з питань гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання та протидії домашньому насильству, протидії торгівлі людьми.

Затверджено порядок проведення конкурсу на визначення опорного закладу освіти Комарської сільської ради та Положення про опорний заклад. Прийнято рішення про створення закладу позашкільної освіти, Центру фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх", Територіального центру, громадської організації "Ветеран".

Депутати також прийняли рішення про відведення земельної ділянки на створення Парку відпочинку і дозвілля у с. Піддубне.

І ще одне важливе рішення прийнято на сесії - про проведення конкурсу зі створення офіційної символіки (герб, прапор, логотип, гімн) Комарської сільської ради, яка допоможе громаді сформувати обличчя, створити цілісний образ громади,  впізнаваний територіальний бренд.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь