КОМАРСЬКА СІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Волноваський район Донецької області

Комарська сільська рада розпочала проведення виїзних прийомів громадян

Дата: 09.09.2021 11:02
Кількість переглядів: 834

Фото без опису

У жителів громади, яким  важко дістатися Комарської сільської ради, з’явилася можливість вирішити нагально важливі для питання за місцем проживання завдяки організації виїзних прийомів за участі спеціалістів виконавчого комітету Комарської сільської ради.

8 вересня 2021 року в с. Іскра відбувся перший такий виїзний прийом громадян. Його провели посадові особи Комарської сільської ради – секретар виконавчого комітету (керуюча справами) Давідова Тетяна Леонідівна і начальник відділу соціального захисту населення та охорони здоров’я Афендікова Галина Іванівна.  

Під час прийому були надані роз’яснення з актуальних питань соціального захисту населення, адміністративних послуг, 12 громадянам оформлені документи на отримання субсидії на житлово-комунальні послуги, видано 45 довідок різного змісту.

Слід зазначити, що більшість відвідувачів з’явилися для оформлення довідки на отримання пенсійного забезпечення, адже закриття місцевого відділення «Укрпошти» найбільш негативно вплине на пенсіонерів, яким виплати приносили листоноші.

Виїзні прийоми фахівців Комарської сільської ради будуть відбуватися на постійній основі. Наразі узгоджується графік, який буде оприлюднено на офіційному сайті ради. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь