КОМАРСЬКА СІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Волноваський район Донецької області

Просторове планування – основа розвитку територіальної громади

Дата: 10.09.2021 08:30
Кількість переглядів: 557

Секретар Комарської сільської ради Олена Гнибіда взяла участь у навчально-практичній конференції "Просторове планування як основа розвитку територіальної громади", яка відбулася з ініціативи Управління містобудування та архітектури Донецької ОДА за підтримки Програми ООН із відновлення та розбудови миру.

Панельна дискусія з керівниками територіальних громад буда присвячена повноваженням органів місцевого самоврядування у сфері просторового планування та переваг впровадження геоінформаційних технологій для управління просторовим розвитком.

В робочих групах піднімалися питання процедури розроблення комплексного плану просторового розвитку території територіальної громади, управління земельними ресурсами, розбудови системи містобудівного кадастру та використання геоінформаційних технологій з метою більш ефективної реалізації повноважень органів місцевого самоврядування..

Цим заходом розпочато навчальну програму Школи просторового розвитку для громад Донецької області.

Розроблення схеми планування території громади здійснюється з урахуванням стратегії ії розвитку. Це -  інструмент розумного управління: завдяки застосуванню геопросторових даних є можливість оперативно приймати рішення щодо забезпечення життєдіяльності громади в будь-якій сфері. Стратегічне просторове планування території дає можливість створювати й ефективніше залучати інвестиційні програми та проєкти.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь