КОМАРСЬКА СІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Волноваський район Донецької області

11 листопада 2021 року відбулося засідання XVI сесії VIII скликання Комарської сільської ради

Дата: 18.11.2021 15:16
Кількість переглядів: 2061

Фото без опису

11 листопада 2021 року відбулося засідання XVI сесії VIII скликання Комарської сільської ради, яке у зв’язку з карантинними заходами проходило у закритому режимі з дотриманням усіх карантинних вимог.

У роботі сесії взяли участь 16 депутатів.

У процесі плідної роботи було вирішено низку важливих для Комарської територіальної громади питань. Це такі питання, як внесення змін до бюджету територіальної громади Комарської сільської ради на 2021 рік, прийняття до комунальної власності Комарської сільської ради приміщень ФАПів та амбулаторій, питання про розширення переліку послуг, які надаються Центром надання адміністративних послуг Комарської сільської ради (кількість послуг зросла зі 157 на 38 позицій), внесення змін до Положення про службу у справах дітей Комарської сільської ради.

Одним із важливих для громади питань було прийняття до комунальної власності територіальної громади Комарської сільської ради сміттєвоза з боковим завантаженням від департаменту екології та природних ресурсів Донецької облдержадміністрації. Рішення усі прийнято, тож наразі чекаємо надходження сміттєвоза. І хоча питань з приводу боротьби з твердими побутовими відходами дуже багато, але наявність свого комунального господарства, сміттєвоза та уже завезених контейнерів для сміття (хоча їх кількість ще недостатня) дає надію, що з часом ця проблема буде обов’язково вирішена.

Також депутатами було розглянуто близько 250 земельних питань.

У «різному» говорили про підготовку звітів сільського голови, депутатів сільської ради та керівників структурних підрозділів сільської ради за результатами їх роботи за 2021 рік (перший рік роботи) та способи висвітлення цих звітів на офіційному веб-сайті Комарської сільської ради та у соціальних мережах. Обговорювалося питання щодо більш активної роботи офіційних сторінок Комарської сільської ради, а також була висловлена думка, яка отримала підтримку усіх депутатів, щодо направлення офіційного листа адміністраторам групи «Комарська громада» у мережі Facebook щодо зміни назви групи, оскільки її співзвучність із назвою територіальної громади Комарської сільської ради викликає низку непорозумінь у жителів громади та у спілкуванні з державними органами влади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь