КОМАРСЬКА СІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Волноваський район Донецької області

Управління виконавчої дирекції ФССУ в Донецькій області продовжує фінансування лікарняних працівникам Донеччини

Дата: 03.08.2022 10:17
Кількість переглядів: 63

 

 

Управління виконавчої дирекції ФССУ в Донецькій області продовжує фінансування лікарняних працівникам Донеччини

 

Одним із першочергових завдань управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області є своєчасність фінансування лікарняних працівникам підприємств, яке здійснюється на підставі поданих роботодавцями заяв-розрахунків.

З початку війни переважна більшість страхувальників Донецької області продовжують перерахування коштів за лікарняними своїм працівникам.

За цей період до відділень управління надано заяви-розрахунки для фінансування допомог по тимчасовій непрацездатності та по вагітності та пологах за понад 73 тисячами листків непрацездатності на суму понад 209 млн грн.

Наразі управлінням профінансовано всі лікарняні, прийняті від роботодавців на оплату по 17 травня включно.

Нагадуємо, що у разі запровадження роботодавцем періоду простою і відповідно неможливості дотримання працівником правил внутрішнього трудового розпорядку підстави для оплати лікарняного як за рахунок коштів роботодавця, так і за рахунок коштів Фонду відсутні, за винятком допомоги по вагітності та пологах, яка надається за всі дні відпустки.

Зауважуємо, фахівцями управління у свою чергу постійно здійснюється контроль як за правильністю нарахування матеріального забезпечення застрахованим особам, так і за дотриманням порядку використання коштів Фонду.

Для зв’язку із застрахованими особами та страхувальниками з питань фінансування лікарняних, декретних виплат та ін. працюють телефони гарячої лінії управління: +38 099-098-21-75, +38 096-040-26-83 та телефони гарячих ліній відділень управління, розміщені на регіональній сторінці управління вебсайту Фонду за посиланням http://www.fssu.gov.ua/fse/control/don/uk/publish/article/112137. За минулий місяць на телефони гарячих ліній відділень та управління вже надійшло близько 300 дзвінків.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь