КОМАРСЬКА СІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Волноваський район Донецької області

Головне управління ДСНС України у Донецькій області ІНФОРМУЄ!!!

Дата: 18.02.2022 08:41
Кількість переглядів: 3747

 Головне управління ДСНС України у Донецькій області

м. Краматорськ: внаслідок отруєння чадним газом постраждало 2 дитини

15 лютого о 08:35 до Головного управління надійшла інформація про те, що в м. Краматорськ по вул. Астраханська, в приватному житловому будинку, внаслідок отруєння чадним газом постраждало 2 дитини 2006 та 2011 року народження. Постраждалих госпіталізовано до КНП «Дитяче територіальне медичне об’єднання» м. Краматорськ, з діагнозом: отруєння чадним газом, стан стабільно важкий.

Попередня причина події - несправність проточного газового водонагрівача (газової колонки). 

Від Головного управління сили та засоби не залучались.

 ГУ ДСНС України у Донецькій області

 Адреса цієї сторінки: https://dn.dsns.gov.ua/ua/Nadzvichayni-podiyi/28007.html

 

смт Нікольське: в результаті пожежі у приватному будинку загинула жінка

18 лютого о 05:30 до Головного управління надійшла інформація про пожежу за адресою: Маріупольський район, смт Нікольське, вул. Йосипа Гладкого. На місце виклику негайно виїхали рятувальники 26 державного пожежно-рятувального загону Головного управління.

По прибуттю рятувальники встановили, що пожежа відбувається в одноповерховому приватному житловому будинку. Під час проведення розвідки та гасіння пожежі було виявлено тіло жінки 1955 року народження без ознак життя.

Пожежу локалізовано о 06:25 та ліквідовано о 10:10.Обставини та причина виникнення пожежі з’ясовуються відповідними фахівцями.

Від Головного управління залучалось 6 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки.

ГУ ДСНС України у Донецькій області

Адреса цієї сторінки: https://dn.dsns.gov.ua/ua/Nadzvichayni-podiyi/28052.html

 

Рятувальники Донеччини надали допомогу мешканцям обстріляних будинків у с. Трудівське Волноваського району

Сьогодні в селі Трудівське, внаслідок бойових дій, пошкоджено 6 приватних житлових будинків. Пошкоджень зазнали покрівлі домівок, віконні блоки, паркани.
За зверненням місцевих органів влади, особовий склад Головного управління було залучено до надання допомоги мешканцям села Трудівське. Рятувальники забили плівкою пошкоджені віконні блоки будинків за двома адресами.
Від Головного управління залучалось 3 чоловіки особового складу та 1 одиниця техніки.
Інформація щодо загиблих та постраждалих не надходила.

 

Протягом доби рятувальники Донеччини двічі надавали допомогу водіям

19 лютого об 02:10 на телефон Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що у м. Добропілля необхідна допомога з вилучення автомобіля швидкої медичної допомоги з багнюки. Рятувальники 19 державного пожежно-рятувального загону Головного управління за допомогою буксирувального тросу витягли автомобіль на дорогу з твердим покриттям, після чого водій самостійно продовжив рух.

18 лютого у Слов`янську рятувальники 6 державного пожежно-рятувального загону Головного управління також надали допомогу водію з вилучення легкового автомобіля з кювету на проїжджу частину дороги, чим надали можливість водію самостійно продовжити рух.

Загалом від Головного управління залучалось 9 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки

 

м. Волноваха: рятувальники разом із поліціянтами не припиняють нагадувати громадянам про небезпеки вогню

Інспекторами Волноваського РУ ГУ ДСНС України у Донецькій області разом із представниками Національної поліції сьогодні було проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу серед вихованців та працівників закладів культури м. Волноваха.

Так, фахівці ДСНС нагадали найпоширеніші причини виникнення пожеж. Звертаючи увагу на те, що заклади культури відвідують діти, рятувальники наголосили на необхідності навчати молодь правилам безпечної поведінки. Так, часто причиною виникнення пожеж є перевантаження електромережі. Щоб не трапилося лиха слід вчасно проводити ревізію електропроводки, утримувати в справному стані розетки та вимикачі, йдучи з будинку необхідно вимикати побутову техніку і прилади, що працюють в режимі очікування. Для тих, хто користується пічним опаленням, рятувальники розповіли необхідні дії, які треба виконувати, аби опалювальний сезон пройшов безпечно.

Наприкінці розмови кожному було доведено  інформацію про стан з пожежами та загибеллю людей на них у Волноваському районі та надано листівки інформаційного характеру.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь