КОМАРСЬКА СІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Волноваський район Донецької області

Потерпілі на виробництві Донеччини отримали ліки та вироби медичного призначення на 2,8 млн грн за кошти ФССУ

Дата: 16.08.2022 11:17
Кількість переглядів: 61

 

 

Потерпілі на виробництві Донеччини отримали ліки та вироби медичного призначення на 2,8 млн грн за кошти ФССУ

 

Лікарські засоби та вироби медичного призначення за рахунок коштів Фонду соціального страхування України отримує кожен потерпілий від нещасних випадків на виробництві або професійних захворювань, якому висновком медико-соціальної експертної комісії визначена така потреба за прямими наслідками страхового випадку, а для первинних потерпілих – за висновком лікарсько-консультативної комісії закладу охорони здоров’я.

Відділеннями управління виконавчої дирекції Фонду в Донецькій області протягом 7 місяців 2022 року забезпечено ліками та виробами медичного призначення 871 потерпілого внаслідок нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань на загальну суму 2,8 млн грн.

Потерпілі на виробництві можуть отримати ліки та вироби медичного призначення в аптеках Донецької області, з якими відділеннями Фонду укладені відповідні договори та яким Фонд відшкодовує вартість відпущених препаратів.

Також потерпілі на виробництві мають можливість придбати необхідні лікарські засоби та медичні вироби для лікування прямих наслідків травми або професійного захворювання за власний рахунок. Фонд компенсує їх вартість на підставі висновку ЛКК закладу охорони здоров’я та розрахункових документів.

Уточнити перелік аптечних закладів, а також отримати інформацію з питань забезпечення медичними та соціальними послугами можна за телефонами гарячих ліній відділень управління в Донецькій області, які оновлюються за посиланням: http://www.fssu.gov.ua/fse/control/don/uk/publish/article/112137, або звернувшись за телефонами гарячої лінії управління: +38 099-098-21-75, +38 096-040-26-83.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь