КОМАРСЬКА СІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Волноваський район Донецької області

Новини та оголошення Комарської сільської ради

Дата: від до Скинути
04 Січня, 2024 р., 13:09
Безпека на льоду Шановні громадяни! Під час зимової рибалки нагадуємо, що необхідно суворо дотримуватися правил безпеки біля води! Зокрема, не варто скорочувати шлях додому через вкриті тонким льодом водойми, особливо біля очерету чи інших споруд, що височіють над водою, – у таких місцях крига завжди неміцна. Не треба залишатися на водоймі у нічний час, адже можна заблукати та не помітити прогалину. Візьміть до уваги кілька порад щодо правил поведінки поблизу та на водоймах у перехідний осінньо-зимовий період, коли крига ще надто тонка. Пам’ятайте про таке: - виходити на лід можна тільки за стійкої морозної погоди; - забороняється виходити на лід, товщина і міцність якого вам невідомі; - переходити водойми потрібно в спеціально позначених і обладнаних для цього місцях; - забороняється спускатися на лижах з крутого берега на неперевірений на міцність і товщину лід; - забороняється збиратися на кризі великими групами в одному місці; - не можна виходити на лід: у місці з’єднання річок; у випадку швидкої течії річки у цьому місці; за наявності вмерзлих у лід дошок, палиць та інших предметів; у випадку різного забарвлення льоду; під час сильного перепаду температури й потепління; - не вживайте спиртні напої біля водойм; - пильнуйте за дозвіллям дітей та пояснюйте їм небезпеку тонкої криги. Якщо з вами сталася надзвичайна подія, або ви стали свідком такої, - не зволікайте, телефонуйте до Служби порятунку за номером 101! Волноваське районне управління Головного управління ДСНС України у Донецькій області
04 Січня, 2024 р., 13:01
29/12/2023 відбулася плідна зустріч працівників відділення поліції 1 Волноваського районного відділу поліції Головного Управління Національної поліції України в Донецької області зі співробітниками Комарської сільської військової адміністрації та Комарської сільської ради. У ході зустрічі обговорювалися важливі питання щодо забезпечення взаємодії представників поліції з органами місцевої влади в частині планування спільних безпекових заходів, зокрема проведення, за допомогою  офіційних сайтів сільських, селищних, міських рад, широкої роз'яснювальної роботи з громадянами з наступних актуальних питань: - дотримання "комендантської години ";
11 Грудня, 2023 р., 11:54
На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 04.08.2023 № 812 «Про затвердження Типового положення про Раду з внутрішньо переміщених осіб» (із змінами) Комарська сільська військова адміністрація, районна військова адміністрація оголошує про формування складу Ради з питань внутрішньо переміщених осіб при Комарській сільській військовій адміністрації (далі – Рада).
29 Листопада, 2023 р., 14:29
Старшим ДОП ВП 1 Волноваського РВП ГУНП в  Донецькій області капітаном поліції Демуренко В.В для соціальних працівників КУЦНСП Комарської сільської ради "Століття" було проведено інформаційно – роз’яснювальні заходи, спрямовані на поширення інформації щодо ратифікації Україною 20 червня 2022 року Конвенції Ради Європи про запобігання насильству стосовно жінок і домашньому насильству та боротьби із цими явищам, роз’яснення її положень, а також інформації про права, гарантії щодо захисту та психосоціальної підтримки, соціальні послуги, які надають суб’єкти різним категоріям осіб, які можуть ними скористатися, порядок отримання таких послуг, відповідальність кривдників.
06 Вересня, 2023 р., 12:05
Донецький регіональний центр з гідрометеорології попереджує про пожежну небезпеку, 06-08 вересня 2023 року на території Донецької області переважатиме надзвичайна (V класу) пожежна небезпека.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь