КОМАРСЬКА СІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Волноваський район Донецької області

Інформація про виконання Комарською сільською територіальною громадою бюджету за 2023 рік

Дата: 10.01.2024 14:13
Кількість переглядів: 419

ДОХОДИ

Річний план доходів загального фонду бюджету Комарської сільської територіальної громади, з урахуванням внесених змін, складає  79997,8 тис. грн, в т.ч.:

офіційні трансферти від органів державного управління – 32669,0 тис. грн;

податки, збори (обов’язкові платежі) – 47328,8 тис. грн.

Впродовж 2023 року до загального фонду бюджету громади надійшло доходів у сумі 94972,5 тис. грн, в т.ч.:

податків і зборів (обов’язкових платежів) у сумі – 62339,7 тис. грн;

 офіційних трансфертів – 32632,8 тис. грн, а саме: з державного бюджету 31433,9 тис. грн, з обласного бюджету 1198,9 тис. грн. 

 Надходження доходів по загальному фонду, без урахування трансфертів, станом на 31.12.2023 склали 62339,7 тис. грн.

річний план доходів спеціального фонду бюджету Комарської сільської територіальної громади з урахуванням внесених змін складає  2,4 тис. грн, в т.ч.:     екологічний податок  -  2,4 тис. грн.

        До спеціального фонду Комарської сільської територіальної громади впродовж 2023 року надійшли благодійні внески у натуральній формі на суму 1059,1 тис. грн.

          Основними бюджет утворювальними підприємствами та організаціями,  які сплатили найбільші суми податку на доходи фізичних осіб за звітний період, є: ФГ «С-Колос», ФГ «Перебудова В», С(Ф)Г «Алчієв та сини», ТОВ «Агро - Путь», ТОВ «Велес», ТОВ ТБ Добробут» та інші.

ВИДАТКИ

Обсяг виконання видатків бюджету Комарської сільської територіальної громади за 2023  рік становить 76762,2  тис. грн.

Витрати по захищених видатках загального фонду бюджету громади склали  39460,2  тис. грн, профінансованих видатків загального фонду відповідного місцевого бюджету, з них: на оплату праці з нарахуванням на неї, на оплату комунальних послуг та енергоносіїв , на придбання твердого палива для поповнення матеріального резерву громади, на соціальне забезпечення, одноразова грошова допомого членам родин загиблих (інші виплати населенню).

Упродовж року надавалося  фінансування КП «Олімп» Комарської сільської ради  на виконання бюджетної програми за КПКВК 6020 «Забезпечення функціонування підприємств, установ та організацій, що виробляють, виконують та/або надають житлово-комунальні послуги». Видатки за 2023 рік становлять 12524,1 тис. грн,  а саме: на заробітну плату з нарахуваннями на неї, на придбання предметів, матеріалів та обладнання, на придбання обладнання і  предметів довгострокового користування  

У 2023 році відділом освіти Комарської сільської ради було придбано швидко споруджувану захисну споруду цивільного захисту модульного типу вартість якої 4879,8 тис. грн, Проведені видатки у сумі 132,5 тис. грн за виготовлення проектно-кошторисної документації на будівництво захисної споруди, та видатки у суму 274,9 тис. грн за виготовлення проектно-кошторисної документації для проведення капітального ремонту протирадіаційного укриття .

Комарською сільською військовою адміністрацією в населених пунктах громади встановлено систему оповіщення, вартість якої становить 416,7 тис. грн, а також нею були придбані матеріали та інвентар на суму 425,7 тис. грн для поповнення матеріального резерву громади.

За звітний  рік з бюджету Комарської сільської територіальної громади  виділено та перераховано субвенцію органам державного управління інших рівнів для здолання та відсічі російській агресії та оборони території громади  в умовах воєнного стану у сумі 16375,9 тис. грн (суми коштів та заходи програми були прописані у зверненнях, наданих керівниками органів державного управління, та надавалися Комарською сільською військовою адміністрацією для погодження Донецькій облдержадміністрації).

В кінці 2023 року на рахунок громади були повернені невикористані суми субвенції у розмірі 3597,5 тис.грн.

З бюджету громади у 2023 році надана субвенція  Великоновосілківській селищній ТГ у сумі 2018,9 тис. грн на виконання спільної програми розвитку КП «Великоновосілківської селищної ради «Великоновосілківський центр первинної медико-санітарної допомоги на 2021-2025 роки».

У 2023 році надана дотація з бюджету Комарської СТГ до бюджету Добропільської міської ради у сумі 70,0 тис. грн для підтримки Волноваського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Донецької області.

          З бюджету громади надана субвенція Волноваській районній державній адміністрації на виконання Районної програми забезпечення діяльності Волноваської районної державної адміністрації, районної військової адміністрації на 2023 - 2024 роки у сумі 500,0 тис. грн.

          Упродовж  року для забезпечення  сталого виконання повноважень Комарської сільської територіальної громади було придбано предметів та матеріалів на загальну суму 3142,6 тис. грн.  а саме: придбана будівля колишнього сільпо, яка використовується КП «Олімп» для виконання своїх функцій, придбано канцелярські товари, виготовлено токіни, забезпечено програмами, необхідними для функціонування сільської ради та її структурних підрозділів, пально-мастильні матеріали, запасні частини до автотранспорту, автомобільні шини, акумулятори, виділені кошти на проведення послуг з реєстрації автомобілів, реєстрації приміщень, виготовлення технічних паспортів та інші.  

            Комунальною установою ЦНСП «Століття» було придбано: велосипеди для соціальних робітників, коляски інвалідні , ходунки крокуючі, ноші медичні для осіб, які знаходяться на обслуговуванні Центру на загальну суму 138,4 тис. грн,                                                                           

 

   Начальник фінвідділу                                        Оксана УЗУНОВА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь